Donationer til Autismecenter Vest

Vi har interesseret kursister der ønsker sig nyt legetøj og udstyr at blive klogere på.

Ved at donerer hjælper du unge mennesker på autismespektret, med at lærer nyt om IT, håndværk  blive afklaret og påklædt til en lysere tid på arbejdsmarkedet.
Formålet med undervisningen og afklaringen er, at finde de nødvendige handlestrategier og skånehensyn, der er nødvendige for at kunne begå sig på arbejdsmarkedet og ultimativt blive selvforsørgende.

PC’er og Hardware


Computer Udstyr Autismecenter Vest

Autismecenter Vest i Herning søger hardware og PC’er til undervisning og erhvervsafklaring.

Hvis du har lyst til at donere noget af det hardware, PC’er eller robotteknologi du har liggende, ville vi blive meget glade.

Værktøj og Materialer


Tools Autismecenter Vest

Har du værktøj eller materialer til byg, håndværk eller ligende liggende ?

Vores elever og kandidater med kreative evner og og hård hud på hænderne vil meget gerne arve aflagt værktøj og overskydende materialer til forskellige projekter. 

Spil og Socialfremme

Socialt Samvær Autismecenter Vest
Dart spil

Autismecenter Vest ønsker at skabe relationer for kandidaterne imellem og finde nye venner.

Mennesker med ASF ses ofte at have en meget begrænset omgangskreds, hvis overhoved én og dette er selvom de oftest har fælles interesser – at spille forskellige spil.


Lions Herning Logo

Lions Herning Donerer til Computerudstyr

admin Donationer

Lions Club Herning donerer til savnet PC udstyr på Autismecenter Vest Autismecenter Vest har længe manglet PC skærme med tilhørende mus og tastaturer til. Den 5 april 2019 modtog Autismecenter Vest en flot donation på hele 4200kr til indkøb af PC skærme, tastaturer og muse.  Udstyret har længe været savnet af elever og kandidater på […]