Hej alle sammen.

Vi har desværre kun modtaget få  tilmeldinger til Klubbens opstart. Derfor udskyder vi opstart til den 6/10-2021 og håber på mange flere tilmeldinger.

Husk at få jer tilmeldt, hvis i ønsker at deltage i Klubben.

Velkommen til Klubben

Klubben Logo Gif

Et tilbud til normaltbegavede unge med ASF på spektret, der ønsker at deltage i sociale aktiviteter, danne relationer og få en hyggelig og sjov hverdagsaften.

Antal Medlemmer og Personale

Klubben kan huse 15 medlemmer og har fast 2 klubansvarlige  med autismespecifik viden og erfaring.

Prisen for Klubmedlemskabet

200kr inkl. moms. for 10 klubaftener. Dette svare til 20 kr pr. gang og betales samlet af én betaling.

For Forældre og Transport

Når Klubben skal ud til arrangementer der ikke foregår på Autismecenter Vest vil der altid være køremulighed fra Autismecenter Vest og tilbage efter.

Da tilbuddet er for selvtransporterende unge, har vi valgt at stille et tilbud op til forældre og pårørende, hvor vores nabohus holder kaffeklub. Her kan deles erfaring, snakkes, sludres eller dases med en medbragt bog.

Tilmelding af Medlemmer

Ønsker du at blive medlem af Klubben ?

Så kontakt:

Nicklas Frederiksen

IT- Underviser og erhvervsafklarer / Koordinator
Uddannelses- og Erhvervsafklaring / Klubben v. Autismecenter Vest
Tlf: 5051 4684
Søren Dalgaard

Leder af Autismecenter Vest
Autismecenter Vest
Tlf: 5044 2315

Klubbens Aktiviteter

Klubben holder til ved Autismecenter Vest på Ringkøbingvej 108A, 7400 Herning.

Her foregår de fleste aktiviteter medmindre andet er aftalt og planlagt.

Vi planlægger af og til ture der foregår ude af huset, men disse bliver varslet i god tid.

I Klubben bestræber vi os på, at der altid er noget at lave for alle.

Vi har bordtennis, biograf, Air Hockey, forskellige brætspil og havespil, PC’er til gaming og kreativitet, afslapnings-rum, tegne og malerredskaber mm.

oktober 2021
06 oktober 2021
Cant Wait for Klubben

Klubben – 06/10-2021