Autismespecifik STU

Autismecenter Vest opretter den 6. august 2018, et autismespecifik STU tilbud med vægt på den uddannelses- og erhvervsafklarende del med udgangspunkt i den enkelte STU-elevs individuelle autismeprofil.

Autisme STU lægger vægt på den uddannelses- og erhvervsafklarende del med udgangspunkt i den enkelte STU-elevs individuelle autismeprofil. Her samarbejder vi endnu engang med Unges uddannelsescenter, da de har lang erfaring med autisme og STU forløb.

Hos Autismecenter Vest har vi specialiseret os indenfor autismespecifikke uddannelses- og erhvervsafklarende tilbud til unge og voksne med autismespektrumforstyrrelse (ASF). 
Vi har erfaringen, fagligheden og kapaciteten til at rumme og udforske unge og voksne med ASF.

Vi arbejder individuelt med at finde den enkeltes motivation, kompetencer og de særlige behov, der følger med en ASF diagnose. Samtidig har vi fællesskabet og selvstændigheden for øje.

Vores vision er at være brobyggere, ved at vi finder nye veje – skaber muligheder – og giver indsigt. Vi er derfor en organisation, der hele tiden er i samarbejde med de mest innovative udbydere på området, hvilket helt konkret har ført til, at vi i perioden 2014 – 2021 har oprettet to helt unikke tilbud under vores Autismecenter:

STU Billede - Autismecenter Vest